Otsing sellest blogist

10. mai 2016

Koorene pasta köögiviljade ja tiigerkrevettidega




Emadepäeva kaunid tulbid tütrelt ja maasikad uuel lepatriinu alusel
Krevettidest või mõnest muust mereannist saab kiirelt argiõhtul mõnusa pasta. Rikkalikult köögivilju lisades tuleb kaste maitsekas ja värvikas.
200g spagette, 1 karp tiigerkrevette marinaadis, veerand suvikõrvitsat, üks porgand, jupp sellerit, veidi sibulat, küüslauku, 3 kirsstomatit, lillkapsast, 1 dl kohvikoort, 2-3 spl krevetimaitselist Merevaiku, Vahemere ürte, roosat soola, Garlic&Chilli maitseainet, kookosõli, värsket peterselli, koriandrit

Valmista ette köögiviljad, pane lillkapsas soolasesse vette keema, viiluta suvikõrvits ja riivi porgand, tükelda sibul, varsseller, tomatid, purusta küüslauk. Kuumuta pannil kookosõli, passeeri köögivilja kiirelt keerutades. Pane pasta keema samal ajal. Maitsesta köögivilja maitseaineveskist paari keeruga. Las chilli helbed ja küüslaugu graanulid võimendavad oma maitseid kuumas õlis. Kasuta spagettide keetmisel taimerit. Kui köögivili hakkab valmima, lisa kohvikoort ja krevetimaitselist Merevaiku, sega madalal kuumusel kõik ühtlaseks, lisa veidi pasta keeduvett. Nopi väiksemaid lillkapsa õisikuid kastmesse. Kurna pasta ja sega koorese kastmega kokku, lihvi veel ürtide ja vajadusel soolaga maitset ja serveeri. Lisa värskeid ürte ja tomati poolikud. Koorene, merene ja köögiviljane mõnus roog, mis sobib ka pidulikumaks puhuks.

Kommentaare ei ole: