Olen alati imetlenud kiireid perenaisi, kes kolmveerandtunniga perele mitmekäigulise lõuna suudavad valmistada.Ja teiseltpoolt mingi lihtsa kastme, näiteks hakklihakastme valmistamine, lisaks kartuli keetmine, porgandi või peedi riivimine ja õunakisselli keetmine ei võta just jah palju aega. Mida aga teha süüa, kui oled kodus üksi? Juustusaia nosida kohvi kõrvale, jogurtit maiustada või midagi tõhusamat, aga lihtsat kõhutäiteks vaaritada.
Kanamaks on hõrk ja kiirelt valmiv. Kanamaksa leiab enamasti sügavkülmaletist ja maksab ta ainult mõnikümmend krooni. Panin pannile 1 keksmise sibula ja kahe pika porgandi rattad, kanamaksa lõikasin pisut väiksemaks ja rõõmustasin kelmega Nurre. Maitsestasin piprasegu ja soolaga, lõpuks lisasin ka ühe tomati ja küüslaugu.Lasin veidi omas mahlas haududa. Kõrvale keetsin kartuleid. Serveerisin peedisalati, toore sibula,lihava tomati ja hapukooretupsuga. Veelgi parem ,kui restoranis. Ainult seltskond on puudu.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar