Otsing sellest blogist

13. mai 2009

Krevetid kartulipadjal


Krevetid on ikka mu lemmikud olnud. Kuigi keetes neid, pole just kööki valguv lõhn just kõige meeldivam, aga maitse tasub end ära täiega. Ja salati jaoks on alati lihtsam osta kooritud ja keedetud krevettide pakk. Seekord ehitasin salati ülesse keedetud kartulite padjakesele. Laod ained kenasti kaunilt lillelisele taldrikule. Kartulile lisaks värsket kurki, sibulat, veidike tomatipuna, keedetud muna kuldkollased sektorid, paras peotäis murulaugu rohelist ja veidike tugevamalt toekaks maitseks makrat ja krevetiroosa kihvtiselt krooniks. Näeb kaunis välja ja maitseb hästi. Maheda majoneesikastega üle niristada,sidrunipipraga hellitada ja soola sutsuga turgutada ja valmis ta ongi. Sobib ootamatutele külalistele pakkuda või kallitele kodustele, kes harva kokku saavad.

Kommentaare ei ole: