Otsing sellest blogist

17. märts 2015

Hakklihakaste seente ja köögiviljaga kartuli-porgandi tambiga

Vahel on väga lihtne muuta argiselt tuttavat toitu. Nii lisasin hakklihale rohkelt nii sibulat, riivitud porgandit, porru rõngaid, viilutatud šampinjone, küüslauku, rohelist sibulat. Köögivili annab tavalisele hakklihakastmele väga head uut maitsenüanssi. Kastet paksendasin toorjuustuga, näiteks grillkanamaitseline Merevaik, mis on üsna tugeva maitsega, aga annab väga head lõpp lihvi kastmele. Lisandiks robustselt läbi tambitud kartuli-porgandi tamp. Rohelised aedoad, mis keedetud parajalt soolakas vees ja valminedes lisatud paras ports võid. Ka kartuli-porgandi tampi rikastasin toorjuustuga ja toore purustatud küüslauguga, mille peale Meisterkoka kohtunikud minestaksid. Lihtsal argitoidul oli hoopis teine vaimustav maitse, et söö või lõhki.

Kommentaare ei ole: