Otsing sellest blogist

12. jaan 2010

Seenene spageti-kanaroog


Olen suur seene-armastaja ja kuna sel aastal ei teinud ma sisse ühtegi purki marineeritud seeni, mitte et seeni metsas poleks olnud, vaid polnud lihtsalt kibedal seeneajal aega metsa minna. Selles mõttes olen jube tänulik, et meie poekettides on saadaval kultuurseened, erinevad šampinjonid, austerservikud ja muud toredused. Saab kastmesse, pajarooga või suppi seeni lisada, ilma metsa minemise vaevata.

Tegin argiroaks kana seentega. Panin suurele pannile suurest kanast lõigatud koivad ja tiivad ja kanaselja kumeruse kuuma õlisse praadima, lisasin ühe sibula,küüslaugu, paar porgandit ja veidi hiljem pool pakki šampinjone.Lasin veidi kuumal pannil kõigel hääl tantsu lüüa ja lisasin kuuma vett, nii et kana kõik kaetud oli. Ja lasin madalal kuumusel haduda. Lisandiks keetsin potitäie spagette ja kui kanaroog valminuna tundus, lisasin ka kahte sorti farmi toorjuustu, pool pakki naturaalset ja pool pakki murulaugumaitselist. Panniroa leem jäi mõnusalt koorene, aga samas vedel, sest paksendajat ju ei lisanud. Ja spagettidega sobis suurepäraselt!:)

Kommentaare ei ole: