Otsing sellest blogist

19. juuli 2009

Kesksuvine kergus


Värsked juurikad on ilmunud poeletile, mõnus võimalus kiirelt ühepajatoitu teha. Seekord tegin ilma lihata ühepajatoidu. Ikka kapsast, porgandist ja kartulist, rohelist kamaluga aiamaalt ka. Ja pannile panin praadima broilerimaksa rohke sibulaga. Kaussi hakkisin ruttu salati, tomatist, kurgist, paprikast ja aiamaal leiduvast salatist, sibulast, petersellist, tillist ja spinatist. Maksale kallutasin pisut kohvikoort. Ja niimoodi eraldi serveerisingi taldikule. Lihata ühepajatoit, värvikirev ja mõnus ja pehme suussulav maitsekas maks.

Magustoiduks vabas valikus maasikaid. Kas mugavalt jäätisele või kausis katki tampida, rõõska ja hapukoort suhkruga lisaks ja minu lapsepõlve lemmikmagustoit sink-sonk ongi valmis. Head maiustamist ja kesksuve lopsakuse nautimist, aeg, mida ma väga ei armasta looduses.

2 kommentaari:

Merike ütles ...

tegin ka ühepajatoitu.Tänusõnad menüü valikul.

Mustikas ütles ...

Eks värske aedvilja hooaeg on käes. Tegin täna värskekapsasuppi kanaga. Lisasin tomatit, värsket kartulit, porgandit, spinatit ja värskeid hernelapsi roheliste vastvalminud kaunade seest oma aiast. Peterselli,tilli ja sibulat ka rohkelt ja i-le täpp ikka küüslauguga.Kahjuks, et olen ainsana selle supi fänn.:(